Contact

Neem contact met ons op

Op werkdagen krijg je van ons binnen 24 uur een reactie

Vul je het contactformulier in dan neemt één van onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op!

  • Binnen 24 uur reactie
  • Direct de juiste specialist
  • Altijd direct antwoord op je vraag

We helpen je graag met al je vragen

 

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Bedrijfsgegevens

CollactiveBMK Incasso B.V.
KvK 17081281
BTW NL001177709B01
IBAN NL72 RABO 0158 2351 50
BIC/SWIFT RABONL2U

CollactiveBMK Preventie B.V.
KvK 17081281
BTW NL001177709B01
IBAN NL72 RABO 0158 2351 50
BIC/SWIFT RABONL2U

CBMK Data & Insights B.V.
IBAN: NL55RABO0363991565
BTW: NL862090222B01
KVK: 81435037

CBMK Customer Care B.V.
IBAN: NL24RABO0107156202
BTW: NL822454804B01
KVK: 17285275

deqt B.V.
IBAN: NL06RABO0316795933
BTW: NL857228134B01
KVK: 67924336

Veelgestelde vragen

In principe hoort het treffen van een betalingsregeling altijd tot de mogelijkheden. Het is vaak voor alle partijen beter om geen extra (gerechtelijke) kosten te moeten maken.

Als je een vordering met een betalingsregeling aan ons wilt voldoen, mail of bel ons dan met jouw verzoek, onder vermelding van jouw dossiernummer, met een concreet voorstel. Met een concreet voorstel bedoelen we het aantal door jou gewenste termijnen of termijnbedrag, of je bijvoorbeeld per week, 2 weken of per maand (of een andere betalingsinterval) wilt betalen en wanneer een eerste termijnbedrag door ons zal worden ontvangen. Nadat wij jouw voorstel hebben ontvangen en bekeken, zullen wij je berichten of de betalingsregeling akkoord is.

Lees meer over de betalingsregeling.

Het zal van een aantal factoren afhangen of het mogelijk is om je uitstel te verlenen, zoals bijvoorbeeld ouderdom en hoogte van de vordering, hoe lang je uitstel nodig hebt, enzovoort. Indien je, bijvoorbeeld, na ontvangst van de maandelijkse inkomsten pas kunt betalen is dit in principe bijna altijd wel mogelijk.

Lees meer over het verkrijgen van uitstel.

Er kunnen situaties ontstaan waardoor een debiteur zijn of haar openstaande facturen niet ineens kan voldoen. De debiteur kan bij CBMK het verzoek indienen om een betaling in termijnen te doen. Aan deze betalingsregeling, zijn, buiten de al gevorderde rente in incassokosten, geen extra kosten verbonden.

Heb je een sommatie schrijven van ons ontvangen en wil je een betalingsregeling aanvragen? Log dan hier in op jouw persoonlijke omgeving.

Als lid van de NVI dient CBMK zich te houden aan de richtlijnen van het incassokeurmerk. Hierin staat wat kan, wat mag en wat moet bij het uitvoeren van incassoactiviteiten

In 1989 is de NVI opgericht met als doel te werken aan een hoogwaardige dienstverlening met een betrouwbaar imago. Dit heeft geresulteerd in de opzet van het incassokeurmerk. Als lid van de NVI dient CBMK zich te houden aan de richtlijnen van dit keurmerk. Hierin staat wat kan, wat mag en wat moet bij het uitvoeren van incassoactiviteiten. Tevens is hier een heldere en goed functionerende klachtenregeling aan verbonden, die onder controle staat van de Raad van Toezicht.

Lees meer over de NVI

CBMK beschikt over een AFM-vergunning voor het bemiddelen in consumptief krediet. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt deze vergunning verplicht voor incassobedrijven die in opdracht van kredietverstrekkers (zoals banken en verzekeringsinstellingen) incasso’s uitvoeren bij consumenten. Dankzij deze vergunning mag CBMK betalingsregelingen treffen met consumenten die consumptief krediet hebben afgesloten en niet aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen.

Lees meer over de AFM Vergunning

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van CBMK. Wij nemen alle feedback uiterst serieus en onderzoeken graag uw klacht om ervoor te zorgen dat deze wordt opgelost en om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Hier leest u meer over het indienen van klachten

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook overtreft. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve systemen

Geregistreerd bij AFM

Betrouwbaar & gecertificeerd

1600+ tevreden klanten