Voorbeeld betalingsherinnering

Download direct
Betalingsherinnering

Betalingsherinnering

Als je een ondernemer bent, dan kan het voorkomen dat een klant een factuur niet op tijd betaalt. In dat geval is het versturen van een betalingsherinnering een gebruikelijke stap om ervoor te zorgen dat de klant alsnog betaalt. Een betalingsherinnering is een schriftelijk verzoek om betaling van een openstaande factuur.

Het versturen van een betalingsherinnering kan soms lastig zijn, omdat je de klant niet wilt afschrikken of onnodig wilt confronteren met openstaande betalingen. Het is daarom belangrijk om de betalingsherinnering op een vriendelijke en professionele manier op te stellen.

Een goede betalingsherinnering bevat de belangrijkste gegevens van de factuur, zoals het factuurnummer, de factuurdatum en het te betalen bedrag. Ook is het belangrijk om duidelijk te vermelden wanneer de betalingstermijn is verstreken en wat de gevolgen zijn als de betaling niet op tijd wordt voldaan.

Het versturen van een betalingsherinnering kan ook een positief effect hebben op de relatie met je klant. Door een vriendelijke en professionele betalingsherinnering te sturen, laat je zien dat je betrouwbaar en transparant bent en dat je de betalingstermijn serieus neemt.

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Download hier gratis het voorbeeld

Dit voorbeeld is gratis te downloaden en direct aan te passen naar eigen situatie en behoefte.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Betalingsherinnering

Hulp nodig bij uw vordering

Wij helpen je graag met het betaald krijgen van je factuur.

Neem contact met ons op