AFM vergunning

AFM-vergunning consumptief krediet

CBMK beschikt over een AFM-vergunning voor het bemiddelen in consumptief krediet. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt deze vergunning verplicht voor incassobedrijven die in opdracht van kredietverstrekkers (zoals banken en verzekeringsinstellingen) incasso’s uitvoeren bij consumenten. Dankzij deze vergunning mag CBMK betalingsregelingen treffen met consumenten die consumptief krediet hebben afgesloten en niet aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen.

Toegevoegde waarde van de AFM vergunning

CBMK is een van de eerste incassobureaus in Nederland die in het bezit is van een dergelijke AFM vergunning. Met deze vergunning op zak kunnen we in samenspraak met consumenten tot een duurzame oplossing komen bij betalingsproblemen. Een betalingsregeling is een beproefde oplossing als consumenten niet in staat zijn om de verplichte rente en aflossing te betalen.

Screening betrouwbaarheid, integriteit en vakbekwaamheid

Om in aanmerking te komen voor de AFM-vergunning is CBMK uitvoerig gescreend. Zo zijn de betrouwbaarheid en integriteit van de aandeelhouders/eigenaars zorgvuldig onder de loep genomen. Daarnaast heeft de AFM kritisch gekeken naar de inrichting van de bedrijfsprocessen bij incidenten én de vakbekwaamheid van de verantwoordelijke medewerkers. Het CBMK kwaliteitssysteem – inclusief de ISO 9001-certificering – waarborgt de kwaliteit bij incidenten. Opleidingsniveau, ervaring en trainingen van medewerkers zorgen ervoor dat de gevraagde vakbekwaamheid op peil is en blijft.

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Stel je vraag aan onze specialist

Heb je een vraag? Stel hem aan één van onze specialisten. Zij helpen je graag en voorzien je van een passend advies.

Mark Rombouts

Commercieel Manager

088 040 69 55 m.rombouts@cbmk.nl
Author Profile Picture