CBMK en Budgetcoach Groep lanceren Kenniscentrum Financiële Vitaliteit

Naar de website

Vanuit liefde voor het voetbal en de impact op een sportieve, gezonde samenleving. Dat is de drive van De Waard€volle Club (DWC) om sinds augustus 2020 op zoek te gaan naar hoe we de waard€ van voetbalclubs kunnen vergoten. DWC helpt Betaald Voetbal Organisaties, amateurverenigingen om (samen) te werken aan een gezonde toekomst door kennisdeling en samenwerking te faciliteren. De partnerships met waardevolle bedrijven op het gebied van onder andere sport en bewegen, duurzaamheid, financiële vitaliteit, duurzame mobiliteit, gebiedsontwikkeling en brandveiligheid maken dit mede mogelijk.

Iedereen financieel vitaal

CBMK Creditmanagement en Budgetcoach Groep, financiële vitaliteitspartners van De Waard€volle Club, hebben de handen ineengeslagen en introduceren nu het Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit (LKFV). Via de website van het kenniscentrum worden praktische tips gedeeld en inzichten gegeven op het gebied van financiële vitaliteit. Daarnaast is er een telefonische helpdesk waar gratis gebruik van kan worden gemaakt voor directe
hulp en persoonlijk advies. Op deze manier helpt het LKFV stabiele geldstromen bij organisaties te realiseren en financiële problemen bij medewerkers te herkennen, op te lossen en te voorkomen.

Leon Vlemmings, initiatiefnemer De Waard€volle Club:
“Een mooi initiatief voor een sportieve en gezonde samenleving, dat is ontstaan door samenwerking met CBMK Creditmanagement en Budgetcoach Groep. ‘Vitaal zijn’ begint bij een goede gezondheid: gezond eten en voldoende bewegen en sporten. Maar financieel, emotioneel en sociaal welzijn zijn net zo goed belangrijk voor je fysieke en mentale vitaliteit. “

Voetbalclubs, bedrijven en organisaties kunnen om die reden bij het LKFV terecht met al hun vraagstukken die betrekking hebben op de financiële vitaliteit van het bedrijf of hun medewerkers. Dit alles met als doel financiële rust creëren.

Het kenniscentrum is te bereiken via www.lkfv.nl
Voor directe vragen of hulp op het gebied van Financiële vitaliteit kan er contact op
worden genomen met de gratis helpdesk via 088-6220340.

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over wat CBMK voor jouw organisatie kan betekenen.

Mark Rombouts

Commercieel Manager

088 040 69 55 m.rombouts@cbmk.nl
Author Profile Picture