CBMK neemt incassoportefeuille DBO Incasso over

CBMK Incasso uit Eindhoven heeft de incassoportefeuille van DBO Incasso uit Hoorn overgenomen. DBO Incasso is de afgelopen 20 jaar actief geweest in de incasso branche en is daarnaast ook actief op het gebied van Debiteurenbeheer en Software onder de naam Debiteuren365.nl.

Klanten van DBO zullen worden overgenomen door CBMK. CBMK is een credit management organisatie uit Eindhoven en heeft jarenlange ervaring in onder andere incasso’s, debiteurenbeheer en juridisch advies. CBMK kiest op haar beurt voor de debiteurenbeheer software van Debiteuren365.nl waardoor er een win-win situatie ontstaat voor beide partijen.

Directeur CBMK, Leon Koppen: “Wij zijn zeer vereerd dat wij de incassoportefeuille mogen beheren van DBO Incasso. Wij gaan er alles aan doen om de zorgvuldig opgebouwde relaties van DBO te continueren.”

Serge Hagenaar: “In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt in de incassobranche. Naast DBO Incasso ben ik ook jarenlang actief op het gebied van debiteurenbeheer en software (Debiteuren365.nl) en wil daar de volledige focus op leggen, ik ben dan ook blij dat ik een geschikte partij heb gevonden, in de vorm van de CBMK, om mijn incasso werkzaamheden aan over te dragen.”

Contact Image

Henry Schaefer

Algemeen Directeur

0880406900h.schaefer@cbmk.nl

Een oplossing voor jouw organisatie?

Wij luisteren graag met je mee en bieden je altijd een passende oplossing. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Henry Schaefer

Algemeen Directeur

088 040 69 00 h.schaefer@cbmk.nl
Author Profile Picture