CBMK, Goorts + Coppens en Recht Direct gaan strategische samenwerking aan.

CBMK, Goorts + Coppens en Recht Direct gaan strategische samenwerking aan op het gebied van recht en juridisch advies.

Eindhoven, 1 maart 2021 –CBMK, Goorts + Coppens en Recht Direct hebben afgelopen week een strategische samenwerking gepresenteerd. De drie bedrijven zochten al langere tijd elkaars versterking op, maar hebben de samenwerking nu officieel bevestigd. Op het dakterras van de Eindhovense bedrijven werd op 1 maart 2021 het startsein gegeven.

Met deze kersverse samenwerking zetten de drie bedrijven the next step in het worden van een strategisch partner voor ondernemers op de gebieden klantcontact, credit management en recht.

Altijd de juiste expertise en ondersteuning

“We zijn verheugd dat de samenwerking met Recht Direct en Goorts + Coppens Advocaten is beklonken,” zegt Leon Koppen, directeur CBMK. “Door het samenvoegen van onze kennis en expertise zijn we in staat om ondernemingen in iedere fase nog beter van dienst te zijn. Op deze manier bieden wij een actieve bijdrage in het ondernemen, en beschikken onze klanten áltijd over de juiste expertise en ondersteuning”.

Toegevoegde waarde

Irene van Geel, partner bij Goorts + Coppens Advocaten vult aan: ”Met onze kernwaarden Anders, Samen en Gedreven laten we zien dat we met deze samenwerking gebruikmaken van elkaars kwaliteiten. Hiermee bieden we onze klanten een toegevoegde waarde, waarbij we ieders kwaliteit gericht toepassen.”

Win-win

”Onze missie is om juridische zaken voor ondernemers vooraf goed te regelen,” legt Jaap van den Broek, General Manager bij Recht Direct uit. “Door deze samenwerking kunnen we tal van bedrijven de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van ons platform. Helaas kunnen we niet al het onrecht voorkomen en hebben we hiermee de juiste partners voor eventuele vervolgtrajecten. Win-win, dus.”

Zowel CBMK als Goorts + Coppens en Recht Direct blijven vanuit hun eigen identiteit actief, ieder vanuit zijn eigen expertise. Achter de schermen hebben ze goede afspraken gemaakt waar klanten hun voordeel mee kunnen doen.

Voor meer informatie: CBMK – Leon Koppen, 088 – 040 69 00 , e-mail: l.koppen@cbmk.nl

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over wat CBMK voor jouw organisatie kan betekenen.

Mark Rombouts

Commercieel Manager

088 040 69 55 m.rombouts@cbmk.nl
Author Profile Picture