Customer Care

Neem contact op met Customer Care

Hier komen digitalisering en persoonlijke aanpak samen

In een wereld waar digitalisering de norm is, onderscheidt één element succesvolle organisaties van de rest: uitmuntend persoonlijk klantcontact. CBMK Customer Care helpt met het transformeren van klantinteracties tot uitzonderlijke persoonlijke ervaringen.

CBMK Customer Care ondersteunt met innovatieve, op maat gemaakte oplossingen.

Onze aanpak zorgt voor:

  • Meer persoonlijke aandacht voor je klant.
  • Verhoogde efficiëntie in klantcontact.
  • Ondersteuning op elk kanaal, op elk moment.
  • Verbeterde klanttevredenheid

Het belang van de juiste klantcontactstrategie

In het digitale tijdperk is het behoud van een persoonlijke touch in klantcontact cruciaal. De diversiteit in communicatiekanalen – van e-mails en telefoongesprekken tot social media en chat – biedt unieke kansen. Elk kanaal heeft zijn eigen kracht en het combineren hiervan leidt tot een rijkere klantbeleving. Dit gaat niet alleen over beschikbaarheid, maar ook over het kiezen van het juiste moment voor interactie, buiten de traditionele kantoortijden om. Hierdoor ontstaat een klantcontact dat niet alleen klantgericht is, maar ook commercieel effectief.

Voorbeeld uit de praktijk

Sneller acteren op klantvragen leidt tot hogere klanttevredenheid

Een landelijk bekende organisatie in de (online) kledinghandel, streefde ernaar om de klantenservice te verbeteren en een betere winkelervaring te bieden. De samenwerking met CBMK Customer Care veranderde hun klantcontactstrategie.

 

De diensten van CBMK, vooral op het gebied van klantenservice, hielpen om sneller en effectiever te reageren op klantvragen via verschillende kanalen, zoals telefonie en e-mail. Deze verbeterde service leidde tot een hogere klanttevredenheid en een toename van terugkerende klanten. Op deze manier kunnen zij zich onderscheiden in de competitieve mode-industrie door een persoonlijke touch te behouden in elk klantcontact.

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Bekijk onze Customer Care oplossingen

CBMK Customer Care helpt organisaties succesvoller te ondernemen door persoonlijk klantcontact

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve oplossingen

Flexibele benadering

Superieure service en kwaliteit

Toegewijde professionals

Ook je klanttevredenheid verhogen?

Verbeter je klantenservice met onze op maat gemaakte oplossingen. Mark vertelt je graag meer over wat CBMK voor jouw organisatie kan betekenen.

Mark Rombouts

Commercieel Manager

088 040 69 55 m.rombouts@cbmk.nl
Author Profile Picture