Antwoordservice

Neem contact op met Customer Care

Altijd bereikbaar met CBMK’s Antwoordservice

Tegenwoordig verwachten klanten dat bedrijven altijd bereikbaar zijn, het is dus cruciaal om geen enkele oproep te missen. CBMK Antwoordservice biedt dé oplossing voor een continue bereikbaarheid, zelfs buiten kantooruren. Voorkom frustratie bij klanten en mis nooit meer een commerciële kans.

Specifieke behoefte? Aangepaste oplossingen!

CBMK’s antwoordservice is niet alleen een tool, maar de oplossing in klantcommunicatie. Wij bieden flexibele en schaalbare oplossingen, afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Of het nu gaat om piekmomenten, na sluitingstijd of 24/7, wij zorgen dat u bereikbaar bent wanneer het er het meest toe doet.”

  • Optimale bereikbaarheid
    Door een medewerker op afstand worden je klanten altijd te woord gestaan
  • Schaalbaar
    Onze oplossingen groeien mee met je organisatie
  • Continue bereikbaar
    Met deze dienst zorg je voor een ononderbroken klantenservice

Professionele consistente klantbeleving

Onze ervaren specialisten worden een verlengstuk van je team, communiceren in jouw tone of voice en zorgen voor een naadloze integratie met jouw processen. Dit garandeert een professionele en consistente klantbeleving.

Voorbeeld uit de praktijk

Betere klantbeleving door verlengde openingstijden

Voor een internationale webshop met consumentenproducten heeft CBMK een multi-channel communicatieplatform ingericht. Onze medewerkers staan dagelijks meer dan 230 klanten te woord tussen 9:00u tot 22:00u: via e-mail, chat en telefoon.

 

Door de klantenservice bij meerdere kanalen onder te brengen en de openingstijden te verlengen wordt de druk in de organisatie beter over de dag verspreid en klanten sneller geholpen. Hierdoor is de omzet toegenomen en de klantbeleving verbeterd, wat direct resulteert in betere reviews.

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Bekijk onze Klantenservice oplossingen

Met deze Klantenservice diensten ondersteunen wij onze opdrachtgevers

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Slimme maatwerkoplossingen

Flexibele benadering

Beste service en kwaliteit

Toegewijde professionals

Ook je klanttevredenheid verhogen?

Verbeter je klantenservice met onze op maat gemaakte oplossingen. Mark vertelt je graag meer over wat CBMK voor jouw organisatie kan betekenen.

Mark Rombouts

Commercieel Manager

088 040 69 55 m.rombouts@cbmk.nl
Author Profile Picture