Klantenservice

Neem contact op met Customer Care

Een nieuwe dimensie in klantcontact

In de wereld van online reviews kan de kracht van een positieve klantervaring niet onderschat worden. Uitstekende klantenservice is een essentiële factor voor het aantrekken en behouden van klanten.

Het belang van klantenservice kan niet genoeg benadrukt worden. Het is kostenefficiënter om bestaande klanten te behouden dan nieuwe te werven.

CBMK speelt hierop in door:

  • Bereikbaarheid te verhogen:
    We zorgen ervoor dat er altijd iemand beschikbaar is om met uw klanten te communiceren.
  • Kwaliteitscommunicatie:
    Onze aanpak garandeert effectieve en efficiënte communicatie.

CBMK’s Klantenservice oplossingen

Gespreksoverloop

Ons team staat klaar wanneer je het te druk hebt en niet zelf je oproepen kunt beantwoorden. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw klanten nooit een voicemail of bandje horen. Op die manier mis je geen enkele commerciële kans en blijft de klanttevredenheid optimaal.

Antwoordservice

Je klanten hebben vragen en behoeften die niet altijd binnen de normale 9-5 kantooruren naar boven komen. Wanneer dit gebeurt, heb je de mogelijkheid om aan te tonen dat je investeert in het ondersteunen van je klanten, ongeacht het tijdstip van de dag waarop ze ondersteuning nodig hebben. Ook na normale kantooruren kun je je oproepen naar ons doorsturen.

Voorbeeld uit de praktijk

Minder werkdruk en snellere afhandeling van orders

Een bekende retailer gespecialiseerd in verkoop van sportartikelen, zocht naar een oplossing om de werkdruk op hun klantenserviceafdeling te verminderen tijdens piekbelasting.

 

Door samen te werken met CBMK, implementeerden we een dienst die klantenondersteuning biedt, zelfs buiten kantooruren. Deze strategie verlichtte niet alleen de werkdruk op hun eigen team, maar leidde ook tot hogere klanttevredenheid en een snellere afhandeling van orders.

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Bekijk onze Klantenservice oplossingen

Met deze Klantenservice diensten ondersteunen wij onze opdrachtgevers

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Slimme maatwerkoplossingen

Flexibele benadering

Beste service en kwaliteit

Toegewijde professionals

Ook je klanttevredenheid verhogen?

Verbeter je klantenservice met onze op maat gemaakte oplossingen. Mark vertelt je graag meer over wat CBMK voor jouw organisatie kan betekenen.

Mark Rombouts

Commercieel Manager

088 040 69 55 m.rombouts@cbmk.nl
Author Profile Picture