Creditscore via platformintegratie

Vraag vrijblijvend een dataconsult aan

Snel inschatten van kredietwaardigheid

Het snel en nauwkeurig inschatten van de kredietwaardigheid is essentieel voor elk bedrijf of webshop. Zeker bij acceptatieprocessen en als je achterafbetalingen aanbiedt, juist hier wil je zo min mogelijk risico’s lopen.

Een dilemma waar veel ondernemingen voor staan, is het vinden van een balans tussen risicobeheersing en bedrijfsgroei. Hoe kun je snel en efficiënt de kredietwaardigheid van klanten beoordelen zonder de zakelijke voortgang te belemmeren?

Cheqm Creditscore

Met de Cheqm Creditscore beschikken wij over een dataproduct waarmee inzicht wordt verkregen in de kredietwaardigheid van bedrijven en particulieren. De methodiek die wij hiervoor gebruiken stelt ons ook in staat om een zogenaamde incasso- of collectionscore te genereren. Hierbij wordt de inningskans van een factuur met een score weergegeven.

Voordelen

  • Real-time inzicht in de kredietwaardigheid van zowel particulieren als bedrijven.
  • Eenvoudige integratie met bestaande systemen via een API.
  • Preventie van oninbare vorderingen en fraude.
  • Verhoging van operationele efficiëntie en kostenbesparingen.
  • Internationaal toepasbaar en AVG-conform.
  • Ondersteuning van gezond cashflowbeheer en bedrijfscontinuïteit.

Integratie eigen systemen

Door de real-time koppeling met het Cheqm platform is deze dienst met uw eigen software te integreren en leveren wij direct de score terug.

Privacy en gegevensbescherming

CBMK Data & Insights biedt haar diensten aan conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG) en artikel 10 van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Dit stelt je in staat om snel en realtime, bedrijven en particulieren te beoordelen op kredietwaardigheid.

Voorbeeld uit de praktijk

Hoger bereik door gezonde database

De klantenservice van een verzekeraar heeft de Cheqm creditscore geïntegreerd in het CRM systeem. Hiermee kunnen zij met een druk op de knop de kredietwaardigheid controleren tijdens het acceptatieproces.

 

Niet alleen het acceptatieproces is hiermee een stuk efficiënter ingericht, ook voldoen zij aan alle wet en regelgevingen omtrent persoonsgegevens.

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Bekijk onze oplossingen voor Data & Insights

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve systemen

Geregistreerd bij AFM

Betrouwbaar & gecertificeerd

1600+ tevreden klanten

Heb je een vraag over Data & Insights ?

Zet vandaag nog de stap naar financiële vooruitgang en veiligheid door Cheqm’s platform te integreren in je systeem. Neem nu contact op met Mark voor een demonstratie of meer informatie.

Mark Rombouts

Commercieel Manager

088 040 69 55 m.rombouts@cbmk.nl
Author Profile Picture