Ontdek onbenutte mogelijkheden met Data-analyse

Met een goede data-analyse krijg je niet alleen inzichten over je huidige klantbestand maar je komt ook te weten wie potentiele nieuwe klanten zijn. Met deze informatie is jouw organisatie volledig uitgerust om de waarde van elk klantcontact te maximaliseren en financiële risico’s te minimaliseren.

Met Data-analyse krijg je dieper inzicht in het profiel van je (potentiële) klanten. Hiermee kunnen wij jouw organisatie helpen met het optimaliseren van datakwaliteit, klant- & betaalprofielen, en het beperken van wanbetaling.

Voordelen

Bij CBMK Data & Insights transformeren we data in inzicht & kennis. Ons unieke postcodesegmentatiesysteem, aangevuld met externe postcodedata, ontsluit diepgaande informatie over jouw klanten en marktsegmenten. Dit stelt jou in staat om:

  • Nieuwe klanten effectiever en efficiënter te werven en behouden.
  • Betaalproblemen te minimaliseren en jouw cashflow te optimaliseren.
  • Klantcontactstrategieën fine te tunen voor verschillende doelgroepen.
  • Volledige naleving van privacywetgeving te garanderen terwijl je interessante segmentatiemogelijkheden en analyses ontsluit.

Voorbeeld uit de praktijk

Hoger bereik door gezonde database

Een organisatie met ongeveer 3.500 (ex-)klanten wilde graag meer inzicht krijgen in de huidige database en klantgroepen. Uit de data analyse werd duidelijk dat 12% van de database verouderd was waardoor klanten niet meer goed werden bereikt. Door datavalidatie en verrijking beschikken zij nu weer over een gezonde database. Daarnaast zijn er profielen gemaakt van de bestaande klanten hiermee wordt de organisatie in staat gesteld efficiëntere en persoonlijkere communicatiestrategieen in te zetten. Hierdoor worden facturen sneller betaald omdat de communicatie is afgestemd op de debiteur en daardoor is verbeterd.

Contact Image

Mark Rombouts

Commercieel Manager

0880406955m.rombouts@cbmk.nl

Bekijk onze oplossingen voor Data & Insights

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve systemen

Geregistreerd bij AFM

Betrouwbaar & gecertificeerd

1600+ tevreden klanten

Meer inzicht in wie jouw klanten echt zijn?

Neem nu contact op met Mark voor een demonstratie of meer informatie.

Mark Rombouts

Commercieel Manager

088 040 69 55 m.rombouts@cbmk.nl
Author Profile Picture