Debiteurenbeheer

Neem contact met ons op

Dé sleutel tot stabiele geldstromen

Efficiënt debiteurenbeheer is niet alleen een administratieve taak; het is essentieel voor het  financiële succes van je organisatie.

Met efficiënt debiteurenbeheer worden geldstromen beter voorspelbaar en is het gemakkelijker om financiële beslissingen te nemen. Met debiteurenbeheer bewaken wij openstaande facturen en houden actief persoonlijk contact met jouw klanten. Zo zorgen we ervoor dat facturen waarvoor jij diensten of goederen hebt geleverd binnen de afgesproken termijn worden voldaan. Dit draagt bij aan gezonde geldstromen en hiermee vermijd je onnodige bedrijfsrisico’s.

Effectief debiteurenbeheer zorgt voor:

  • Directe kostenbesparing
    Ervaar een balans tussen kosten en opbrengsten.
  • Zekerheid en comfort
    Minimaliseer stress en verstevig je financiële positie.
  • Heldere betaalafspraken
    Efficiënte communicatie leidt tot betere betalingsdiscipline.

Met debiteurenbeheer van CBMK zorgen we ervoor dat jouw debiteurenbeheer altijd up-to-date blijft. Debiteurenbeheer is een continu proces waarbij we openstaande facturen blijven monitoren en ervoor zorgen dat facturen zoveel mogelijk binnen de afgesproken betaaltermijnen worden voldaan. Blijft een betaling uit dan nemen we desgewenst de communicatie vanaf het eerste klantcontact uit handen. We herinneren, nemen contact op en maken heldere betaalafspraken met de debiteur.

Voorbeeld uit de praktijk

Minder klachten en 30% minder incasso’s

Voor een woningcorporatie heeft CBMK beheer het contact met huurders overgenomen van de financiële administratie. Door een gedetailleerde segmentatie en empathische benadering kan CBMK vroegtijdig de specifieke behoeften en problemen van hun huurders identificeren.

Door de focus te leggen op empathie en segmentatie, werden structurele betalingsproblemen voorkomen, de relatie met huurders versterkt, en het aantal klachten verminderd. Dit praktijkvoorbeeld toont aan dat een mensgerichte aanpak in debiteurenbeheer niet alleen ethisch is, maar ook effectief.

Contact Image

Wim Dielesen

Directeur

0880406953w.dielesen@cbmk.nl

Zelf doen of uitbesteden

Debiteurenbeheer zelf doen of uitbesteden? Wat zijn de voor en nadelen?

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve systemen

Geregistreerd bij AFM

Betrouwbaar & gecertificeerd

1600+ tevreden klanten

Stel je vraag aan onze specialist!

Heb je een vraag? Stel hem aan één van onze specialisten. Zij helpen je graag en voorzien je van een passend advies.