Debiteurenbeheer Software

Neem contact met ons op

Stroomlijn jouw debiteurenbeheer

Het administreren en efficiënt beheren van debiteuren blijkt vaak een uitdagende taak voor vele bedrijven. Het traditionele debiteurenbeheer, vaak tijdrovend en foutgevoelig, vraagt om een stabiele oplossingen. Hier komt de kracht van debiteurenbeheer software om de hoek kijken, speciaal ontworpen om jouw financiële processen te stroomlijnen en te optimaliseren.

CBMK, biedt een debiteurenbeheer softwarepakket dat de manier waarop je jouw financiën beheert, transformeert. Dit pakket, gericht op het verhogen van de efficiëntie en het verminderen van de tijdsbesteding aan debiteurenbeheer, biedt een breed scala aan functionaliteiten. Van het automatiseren van herinneringen en aanmaningen tot uitgebreide dispuut managementopties en online toegankelijkheid; elke functie is ontworpen met jouw behoeften in gedachten.

Voordelen van debiteurenbeheer software

  • Automatiseer herinneringen en aanmaningen moeiteloos.
  • Verminder tijdsbesteding met geavanceerde dispuut management.
  • Verbeter je liquiditeitspositie en voorkom vervelende situaties.
  • Flexibele betalingsmogelijkheden en meertalige ondersteuning.
  • Toegankelijk via mobiele app voor beheer onderweg.

Functionaliteiten

Stel je een systeem voor waarbij herinneringen, aanmaningen, en betalingsregelingen niet alleen automatisch worden aangemaakt en verstuurd, maar waar je ook de mogelijkheid hebt om debiteuren telefonisch te benaderen, facturen on-hold te zetten, en zelfs in verschillende talen en valuta te werken. Dit alles, inclusief functies zoals iDEAL/Paypal/Creditcard betalingsopties, mobiele app toegang, en urenregistratie, maakt ons debiteurenbeheer softwarepakket onmisbaar voor elke organisatie die streeft naar financiële stabiliteit en efficiëntie.

Voorbeeld uit de praktijk

Minder klachten en 30% minder incasso’s

Voor een woningcorporatie heeft CBMK beheer het contact met huurders overgenomen van de financiële administratie. Door een gedetailleerde segmentatie en empathische benadering kan CBMK vroegtijdig de specifieke behoeften en problemen van hun huurders identificeren.

 

Door de focus te leggen op empathie en segmentatie, werden structurele betalingsproblemen voorkomen, de relatie met huurders versterkt, en het aantal klachten verminderd. Dit praktijkvoorbeeld toont aan dat een mensgerichte aanpak in debiteurenbeheer niet alleen ethisch is, maar ook effectief.

Contact Image

Wim Dielesen

Directeur

0880406953w.dielesen@cbmk.nl

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve systemen

Geregistreerd bij AFM

Betrouwbaar & gecertificeerd

3000+ tevreden klanten

Stel je vraag aan onze specialist!

Heb je een vraag? Stel hem aan één van onze specialisten. Zij helpen je graag en voorzien je van een passend advies.