Debiteurenbeheer uitbesteden

Neem contact met ons op

Optimaliseer je financiele workflow

Door drukte of onderbezetting blijft debiteurenbeheer vaak onderbelicht. Vaak zien bedrijven op tegen de confrontatie met klanten over openstaande facturen, of ze verliezen het overzicht door afwezigheid wegens vakantie of ziekte. Het resultaat? Een oplopend aantal onbetaalde facturen die de financiële gezondheid van je onderneming onder druk kunnen zetten.

CBMK  staat voor jou klaar om deze uitdagingen het hoofd te bieden met onze persoonlijke, data-gedreven debiteurenbeheeroplossingen. Door debiteurenbeheer uit te besteden aan CBMK, verzeker je jezelf van een altijd up-to-date debiteurenbestand en geoptimaliseerde geldstromen. Dit biedt niet alleen een betere financiële positie door een optimaal debiteurenproces, maar geeft jou ook de rust en ruimte om je volledig te focussen op je kernactiviteiten.

Effectief debiteurenbeheer zorgt voor:

  • Altijd een up-to-date debiteurenbestand
  • Betere financiële positie door geoptimaliseerd debiteurenproces
  • Persoonlijke en empathische benadering in debiteurenbeheer
  • Advies op maat en geavanceerde softwareopties beschikbaar
  • Meer tijd en ruimte voor kernactiviteiten van je bedrijf

Zo pakken we dat aan:

Onze methode gaat verder dan standaard debiteurenbeheer. We beginnen met een grondige inventarisatie van je huidige debiteurenstand en incassobeleid. Na het vaststellen van een gezamenlijke aanpak, nemen we de verantwoordelijkheid voor het monitoren en tijdig incasseren van vorderingen. Bovendien, met ons advies op maat over je interne debiteurenbeleid en onze speciaal ontwikkelde debiteurenbeheer software, kun je jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau tillen—of je nu de voorkeur geeft aan uitbesteden of in eigen hand houden.

Voorbeeld uit de praktijk

Minder klachten en 30% minder incasso’s

Voor een woningcorporatie heeft CBMK beheer het contact met huurders overgenomen van de financiële administratie. Door een gedetailleerde segmentatie en empathische benadering kan CBMK vroegtijdig de specifieke behoeften en problemen van hun huurders identificeren

Door de focus te leggen op empathie en segmentatie, werden structurele betalingsproblemen voorkomen, de relatie met huurders versterkt, en het aantal klachten verminderd. Dit praktijkvoorbeeld toont aan dat een mensgerichte aanpak in debiteurenbeheer niet alleen ethisch is, maar ook effectief.

Contact Image

Wim Dielesen

Directeur

0880406953w.dielesen@cbmk.nl

Bekijk onze overige diensten en oplossingen

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve systemen

Geregistreerd bij AFM

Betrouwbaar & gecertificeerd

3000+ tevreden klanten

Stel je vraag aan onze specialist!

Heb je een vraag? Stel hem aan één van onze specialisten. Zij helpen je graag en voorzien je van een passend advies.