Balanceren tussen betaling en relatiebehoud

Met CBMK Incasso treffen we de juiste acties om onbetaalde facturen alsnog betaald te krijgen zonder dat de vertrouwensrelatie met de klant op het spel wordt gezet. Met onze incasso-oplossingen nemen we zowel het minnelijke als gerechtelijke incassoproces uit handen en zorgen voor een snelle betaling. Zowel nationaal als internationaal. Met herincasso zijn we in veel gevallen zelfs in staat om niet geïncasseerde vorderingen na jaren alsnog betaald te krijgen.

Voordelen van effectieve incasso:

  • Incasso met persoonlijke benadering
    80% succeskans zonder juridische stappen.
  • Verbeterd betaalgedrag 
    Verantwoordelijkheid stimuleren bij debiteuren.
  • Incasso ondersteuning
    Vroege hulp bij schuldproblematiek.

Maatschappelijk verantwoord incasseren

Debiteuren worden persoonlijk door ons benaderd met een maatschappelijk verantwoorde aanpak. Wij streven naar oplossingen die zowel de financiële situatie van de debiteur respecteren als jouw openstaande vorderingen efficiënt innen.

We maken heldere betaalafspraken en zorgen ervoor dat de kans toeneemt dat een vordering alsnog snel wordt voldaan. Het levert niet alleen een beter betaalgedrag van de debiteur op in de nabije toekomst, ook de positieve klantrelatie blijft behouden. In het geval van schuldenproblematiek geven wij gericht advies.

Voorbeeld uit de praktijk

83% succesvolle inning met persoonlijke incasso benadering

In een project met een landelijk opleidingsinstituut, hebben we het debiteuren en incassotraject herzien. Door nauw samen te werken en het proces strategisch te optimaliseren, bereikten we een opmerkelijke versnelling in de inning van vorderingen.

 

Deze aanpassingen leidden tot een snellere betalingsontvangst, met 83% succes binnen enkele maanden. Cruciaal hierbij was het behoud van de goede relaties met de cursisten, een getuigenis van de effectiviteit van onze persoonlijke aanpak.

 

Onze ervaring toont aan dat met gerichte verbeteringen, incassotrajecten niet alleen efficiënter worden, maar ook de relatie met klanten kunt versterken.

Contact Image

Leon Koppen

Directeur

0880406953l.koppen@cbmk.nl

Bekijk onze overige Incasso oplossingen

We hebben meerdere diensten waarmee we jou kunnen helpen om facturen snel betaald te krijgen.

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve systemen

Geregistreerd bij AFM

Betrouwbaar & gecertificeerd

1600+ tevreden klanten

Jouw facturen sneller betaald

Krijg facturen sneller betaald met behoud van de goede klantrelatie. Leon geeft je vrijblijvend advies over het optimaliseren en inrichten van jouw debiteuren- / incassoproces.