Herincasso

Neem contact met ons op

Niet geïncasseerde vorderingen krijgen alsnog een kans

Wanneer eerdere incassoprocedures niet het gewenste resultaat hebben geleverd, is het tijd voor een andere aanpak. Herincasso duikt dieper in de oorzaken van non-betaling en stelt ons in staat om geldstromen te realiseren in dossiers die eerder oninbaar leken.

Met Herincasso profiteer je van

 • Inkomsten
  Nieuwe geldstromen in eerder niet betaalde dossiers
 • Inzicht in oorzaken van niet-betaling
  Doorgronden waarom eerdere incassopogingen niet slaagden.
 • Data-gedreven aanpak
  Gebruik van geavanceerde analyse voor effectievere incassostrategieën.
 • Dynamisch proces
  Flexibel reageren op veranderende omstandigheden en debiteursinformatie.
 • Behoud van klantrelaties
  Zorgvuldige en respectvolle communicatie om relaties intact te houden.

Ons vijf-fasenproces

Door ons vijf-fasen proces zijn wij continue actief om het contact met jouw klanten te herstellen en heldere betaalafspraken te maken. Ons vijf-fasen proces is enerzijds data- en analysegedreven en anderzijds ingericht op het in contact komen met de debiteuren die uit beeld zijn geraakt. Onze fasen zijn achtereenvolgens:

Fase 1: Positieve data-analyse
Fase 2: Datavalidatie & dataverrijking
Fase 3: Persoonlijk contact
Fase 4: Herincassoproces
Fase 5: Permanente monitoring

Elke fase van ons proces draagt specifiek bij aan het incasseren van jouw vorderingen. We treden op als jouw externe team, gespecialiseerd in het traceren en innen van facturen. Onze aanpak, met aangepaste communicatiemethoden en tone of voice voor elk type debiteur, garandeert professionele interactie zonder jouw klantrelaties te verstoren.

Voorbeeld uit de praktijk

Oude vorderingen veranderden in nieuwe verhaalsmogelijkheden

Een retailer in consumentenproducten, was op zoek naar mogelijkheden voor een incassoproces, na de deurwaarder. Door de datagerichte aanpak van CBMK Herincasso vonden we snel nieuwe verhaalsmogelijkheden. Door het inzetten van persoonlijke communicatie zijn er weer nieuwe gesprekken ontstaan met personen die eerder niet (meer) bereikt werden.

In verschillende gevallen heeft dit geleid tot nieuwe betalingen. Resultaten worden geanalyseerd en hiermee wordt het interne debiteurenbeheerproces geoptimaliseerd.

Contact Image

Leon Koppen

Directeur

0880406953l.koppen@cbmk.nl

Bekijk onze Incasso oplossingen

Door het incassoproces aan CBMK over te laten, starten we binnen één dag met de inning van jouw vorderingen. We evalueren de haalbaarheid en adviseren over de meest effectieve incassostrategie. Onze dienstverlening ontzorgt jouw bedrijf, waardoor jij je kunt focussen op de kernactiviteiten. Ons online portal biedt 24/7 inzicht in de status van jouw dossiers.

Gratis e-book debiteurenbeheer

In 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer

Daarin geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Waarom CBMK de beste keus is

Waar passie en expertise samenkomen. Bij CBMK streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Ons toegewijde team, met een diepe kennis en passie voor ons vakgebied, zet zich elke dag in om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met CBMK kies je voor een partner die niet alleen je verwachtingen begrijpt, maar ze ook wil overtreffen. Jouw succes is onze missie.

50+ jaar kennis en ervaring

Innovatieve systemen

Geregistreerd bij AFM

Betrouwbaar & gecertificeerd

1600+ tevreden klanten

Jouw oude vorderingen alsnog betaald

Leon geeft je graag advies over het herincassoproces en de mogelijkheden. Laat oude vorderingen en facturen niet zomaar afboeken.